Aktuelle Varetegn

DKK-uddLogoet, har gennemgået DKKs opdrætter uddannelse, kan kun tages lovligt i brug efter bestået uddannelse med efterfølgende godkendelse af opdræts faciliteterne. Mærket benyttes derfor primært for at hjælpe kommende hvalpekøbere med at gennemskue hvilke opdrættere der udviser professionalisme og seriøsitet.

Kennel CityCavalier sætter kun sjældent et kuld hvalpe i verden. Når det sker, er det udelukkende fordi vi selv, af forskellige årsager ønsker os en hvalp efter en given tæve. Vi laver udelukkende DKK stambogsførte hvalpe, da Cavalieren desværre har en del genetiske sygdomme med i kølvandet, og DKK er den klub der i længst tid har haft fokus på denne udfordring, hvilket også udviser overbevisende resultater heraf.

 

CKLogoet, Cavalier King Charles Spaniels klubben er den eneste anerkendte specialklub for racen i Danmark. Denne klub gør et kæmpe arbejde i at få forsket i de sygdomme der er hos Cavalieren, således at vi på sigt kan få forbedret vores avlsmateriale mest muligt. Alle uden undtagelser ønsker sig jo en hvalp, der har en lang og sund levetid. Vi har her et fællesskab i vores Cavalier og har her mulighed for at få formidlet alt hvad hjertet kan begærer af aktiviteter, visdom og små hverdagsoplevelser.

Vi er ikke en kennel uden meninger om fremtiden. Medlemsskabet i Cavalierklubben er adgangskravet for at komme med indput og inspiration, der kan sammenflettes med andres meninger og holdninger. Således at vi får varetaget vores races overlevelse bedst muligt. For det meninge hr & fru Danmark medlem, er her også rig mulighed for at følge med i udviklingen og deltage i alverdens begivenheder hvis det ønskes.

 

DKKLogoet, Dansk Kennel Klub, forkortet DKK er den eneste stambogsførte klub tilsluttet FCI. DKK har dermed forpligtet sig til at overholde de internationale regler. Det er klubbens opgave, at varetage hundeejere og hundene interesser i det danske samfund. Endvidere er her rig mulighed for at få uddannelser og kurser samt undervisning indenfor alverdens hundesportsgrene eller deltage i konkurrencer hvis dette ønskes.

Dette medlemsskab gør det ikke mindst muligt at deltage i konkurrencer men hjælper os også til uddannelser. Viden må aldrig undervurderes og er i en konstant udvikling. Som opdrætter af DKK hvalpe har vi også mulighed for at benytte udenlanske hanner registret i FCI, dermed  øges vores genmasse betydeligt og vi kan tillade os at være kvalitetsbevist i vores valg.

 

FCILogoet, Fédération Cynoloque International, forkortet FCI er den mest anerkendte samarbejdsorganisation for kennelklubber fordelt over hele verden. Dens fornemmeste opgave er at sikre at de internationale angivne avlsrestriktioner og vedtaget paragraffer, stamtavler og dommere gensidigt efterkommes af alle dets FCI medlemmer. Der findes kun et medlem i hvert land, DKK er klubben der repræsentere Danmark.

Uden denne klub ville vi ikke have haft mulighed for fælles retningslinier indenfor opdræt og konkurrencer.

 

DCHLogoet, Danmarks civile hundeføreforening, forkort Dch er sammenslutning af mange lokalforeninger der alle har til formål at forbedre vilkårene for hunde generelt. Her er der rig mulighed for at deltage i konkurrencer, deltage i undervisning indenfor lydighed, rally og agility. Derforuden kan man uddanne sig til instruktører og dommere hvis det ønskes.

Vi brænder alvorligt for agility træning/konkurrence miljøet i Dch, det er ganske enkelt fantatisk. Vi er en stor familie der på trods af træning/konkurrence momentet bakker op om hinanden og mødes både på og udenfor banen over hele landet. Det er her den personlige coaching forefindes, og her drømmen om deltagelse i DM er opstået.