Præsentation af Reba

Reba var virkelig en helt igennem skøn pige med hjertet på rette sted. Hun var en lidt større model end den gennemsnitlige Cavalier, men super intelligent og ekstrem lærenem hvilket har resulteret i at hun var virkelig svær at blive ved at udfordre intellektuelt, så her var vi virkelig kommet på arbejde.

Hun var en rigtig kælepotte og vidste ikke noget bedre end at lege/hyggebide i hendes reb alt imens hun lå henslægt over sine menneske forældre. Hun var utrolig velafbalanceret, hvilede i sig selv og meget udadvendt, forgudede ganske enkelt alle mennesker, hvilket også gjorde hende totalt uimodståelig for omverden, og let at have med overalt. Det at hun var så super skarp til at opfange nye tricks, gjorde hende til en lille stjerne på dog dancingens bonede gulve. Tilgengæld fandt hun leg med andre hunde en smule overvurderet, bevares hun hilste da gerne men så behøver hun heller ikke gøre mere ved det.

Livslinie

Født: Den 9. marts 2006 klokken 10.00 med en "charmerende" fødselsvægt på 270 gram. Hun kom sidst til verden af et kuld på sammenlagt fem tøser (fire tricolour og så guldklumpen Reba der er blenheim)

Død: Den 7. september 2010. Desværre kunne alt hendes godhjertethed og klogskab ikke modstå hende fra at knuse stenene i mirabellafrugterne i haven. Det havde det tragiske resultalt, at hun døde af akut forgiftning i en alt for tidligt alder, kun fire år. Hun vil aldrig blive glemt, æret være hendes minde.

Navngivet: Reba blev opkaldt efter Reba Nell McEntire, der er hovedpersonen i tv-serien Reba. Hendes største præstationer ligger i countrymusikken hvor hun anses for dronningen af country. Hun er en kvinde der er udadvendt og modig nok til at sende sit budskab ud uden at pynte på tingene, noget der gør hende til en rollemodel for så mange andre kvinder i hele verden.