Præsentation af Katie

Man skulle tro at Chanel var mor til denne skønne pige, det er hun altså ikke. Men af sind er hun en tro kopi af hende, hvilket glæder mit hjerte usigeligt. Jeg har nemlig altid drømt om at få en ny lille hund som Chanel.

Katie er super udadvent og frygtløs. Hun er fyldt med fart, glæde og en hemmelig skofetish. Ikke at hun gnaver i dem, men hun elsker at slikke og indsnuse sko. Endvidere er hun en rigtig ballademager, alt for meget stilhed, så kan man godt begynde at se hvad hun nu har fundet på af ulykker. Men når krudtet af løbet af, er hun en førsteklasses kælepotte der bare elsker at få nusset sit bløde maveskind.

Hendes fremtid vil byde hende på primært agility, men bestemt også udstilling.
Tiden vil så vise hvordan hun vil modtage disse udfordringer.

 

Livslinie

Født: Den 27. Juni 2015 kl. 23.42 med en meget fin fødselsvægt på 146 gram. Hun kom til verden som nr. 2 ud af et gennemsnits kuld på tre, hvor to forblev levedygtige, (to blenheim piger)

Navngivet: Katie (En opblødning af Kate, der ellers lyder for hård i sin udtale) blev opkaldt efter Kate Beckett, der er en af hovedpersonerne i tv-serien Castle. Kate er i serien en velafbalanceret kvinde, der udviser stor retfærdigheds sans, skarpsindighed og en spændende mystik omkring hendes indre person. Egenskaber der passer meget overens med min mavefornemmelse af denne dejlige lille pige. Cool Kiss blev tilført, da ordene peace, love og harmony var de første der ord, der faldt mig ind det sekund jeg så hende, en så veltilpas attitude kan ikke beskrives bedre.