Præsentation af Jackie

Jackie må siges at være en første klasses drømmehvalp. Da hendes mor, Havanna, blev født, meddelte jeg min mand, at her var den hvalp som jeg engang skulle have en hvalp efter. Lige siden har jeg med stor iver fulgt Havannas udvikling, og hun har klaret alle sundheds undersøgelser til ug, alt imens hun er vokset op og forblevet en virkelig smuk tæve. Derfor kunne jeg næsten heller ikke trække vejret, da jeg fandt ud af at hun var drægtig, og jeg derfor måske kunne have en chance for at få mit inderste ønske opfyldt. En ny begyndelse på min opdrætterlinje, en ny træningspartner, som kunne få alt det rigtige med fra starten, da jeg står det perfekte sted i mit liv, til at modtage denne lille skønhed. At jeg så i tilgift var så ufattelig heldig, at Havanna havde to piger i maven, hvortil jeg ville være førstevælger, indrømmer jeg blankt, at ikke et øje var tørt. Nu glæder vi os bare vildt til at lære hende meget bedre at kende. Og så skal I nok få en mere dybdegående beskrivelse af damen når hun bliver teenager.  

Jackie kun godt fire måneder, må siges til fulde at leve op til hende navn. Hendes smukke atletiske krop formår med ekstrem elegance i så ung en alder, at springe ca. 60 cm højt og ca. 150 cm langt. Jeg ville ønske det var muligt at måle hendes fart, for hun er en fabelagtig sprinter, og foretrækker helt klart at løbe frem for at gå. Der foruden er hun en viljefast dame, der holder bestemt på hendes meninger. En sand drømme atlet, der nok skal nå stjernerne hvis hun forsætter i denne stil. 

Livslinie

Født: Den 4 april 2022 mellem kl. 08.30 og 09.30 mere præcist kan det ikke blive, da hun kom til verden via kejsersnit. Da hun kun skulle dele plads med en blenheim tvillingesøster i sin mors mave, endte hendes fødselsvægt på 318 gram. Skønt den velnærede start på livet, har hun været mere end perfekt. En rigtig lille drømmehvalp, som har været ønsket i flere år. 

Navngivet: Jackie er hos os, opkaldt efter sportsikonet Jackie Robinson Day. Et ikon der til stadighed får mig til at gyse i hele kroppen. Jeg elsker filmen, Number 42, der en virkelighedsberetning om Jackie. Om nedbrydningen af farvebarriere i Major League Baseballs. Han ender da også i Hall of Fame den 23. juli 1962. Jackie Robinson Day er selv den dag i dag en årlig begivenhed den 15. april i Major League Baseball, hvor alle medvirkende stiller med nummer 42 på deres trøje for at ære succesen med nedbrydelsen af farvebarrieren

Men det er hans stærke personlighed, styrke og hurtighed der gør ham til en imponerende allround atlet. Allerede under hans studetid brillerede han i flere sportsgrene ud over baseball, så som professionel basketballspiller, Quarterback i football, længdespringer, hvor han ville have deltaget i Olympiaden i 1940 hvis denne ikke var blevet aflyst grundet anden verdenskrig samt tennisspiller hvor det lykkedes ham at få flere amatørtitler.

Hvad mere kunne man ønske sig i en kommende agility atlet.