Præsentation af Ziva

Denne virkelige yndige pige er blevet Brians lille hjertebarn, de to har fundet en samhørighed, der får alle andre til at blive til luft, med mindre hendes kongelig højhed altså finder det passende at indordne sig. Jo Jo hendes navn kan ikke blive mere passende til hende. Godt nok håbede vi også på dette reslutalt efter tabet af Amy, men det giver mig bestemt ikke færre grå hår i hovedet, når damen blot sidder og kipper med hovedet når der bliver kaldt. Det er som om hun til stadighed bliver lige forundret over, hvad jeg mon er for en størrelse.

Hun fuld af fart, liv og glæde, der gør det en fryd bare at sidde og observere hende. Men bliver lidt skeptisk ved nye udfordringer, det er som om hun tænker, kan det virkelig passe. Men så snart hun har konstateret fakta, går det atter over stok og sten. Hendes mad glæde slår dog alle rekorder, dette skyldtes sikkert at hun kun var ca. 6 uger, da hendes mor gav hende den kolde skulder ved mælkebaren. Der med er appetitten ikke specielt udfordrende, som ved f.eks. Chanel eller Katie. Præcis som hendes mor kan alt ædes og det er i et skræmmende tempo.

Hendes fremtid skulle have budt på agility og udstilling. Men da hun allerede i en ung alder udviklede sydommen epilepsi kombineret med head bobbing, måtte vi se i øjnene at dette ikke ville være tilfældet. I stedet har hun fået en tilværelse fyldt med senior friheder til trods for hendes alder. 

Livslinie

Født: Den 27. Januar 2016 kl. 09.28 med en flot fødselsvægt på 203 gram. Hun kom til verden via kejsersnit som nr. 1 ud af et kuld på to, da hun var den hvalp der udviste flest stress symptomer. Nummer to af ubestemt køn, der kom til verden klokken 09.30, blev efter fødsel omgående lagt til hvile, da dennes bug ikke var lukket. (Begge hvalpe var af farven Blenheim)

Navngivet: Ziva fik hendes navn få min efter sin fødsel. Hun blev navngivet efter mossad agenten i tv-serien NCIS. Da jeg altid har fundet hende utrolig køn og kløgtig. Dette både som figuren i serien, men bestemt også i hende private tilværelse. Endvidere anses en mossad agent jo som en fighter af verdenklasse, så hvad kunne være mere passende i situationen. High Speed blev tilført, da dette er en kompetence der er yderst ønskværdigt i agility sporten. Queen i håbet om, at der trods alt også ville være noget ynde, tagt og tone over dette lille vidunder.