Præsentation af Gaby

Gaby er helt igennem den mest intelligente og kønneste lille engel, der ekstremt højtlydt nyder alle de oplevelser og glæder livet har at byde på. Hun er meget let at elske med det fantatiske krammevenlige og afslappede sind hun har, hendes holdning til livet er helt sikkert, rolig nu, hvad vi ikke når i dag, når vi nok i morgen. Som dronningen af huset skal hun tituleres ved navns nævnelse for at føle sig truffet, alt andet må pøblen vel kunne varetage.

Hun er en meget bestemt og viljestærk dame, man er aldrig i tvivl om hvad hun ønsker at opnå, og hun forlager omgående at hendes ønsker bliver opfyldt, ellers må man tage konsekvenserne af ens ulydighed og modtage en gøende irettesættelse. Hun er desuden husets alarmcentral, man bliver omgående informeret om at man har glemt at lukke en skuffe, at der er kommet et stykke sort tøj ned i kogevasken, at man har tilladt sig at hænge et nyt billede på væggen uden at hun har godkendt dette.

Det sjoveste i hendes tilværelse er uden tvivl hendes agility, selv om hun bestemt ikke bryder sig om konceptet gentagelser, hertil er hun ganske enkelt lidt for klog og kommer hurtigt til at kede sig. Hendes herlige sind og gode udseende giver hende stjernestatus på de røde løbere.

 

Livslinie

Født: Den 12. September 2010 kl. 17.25 med en perfekt fødselsvægt på 208 gram. Hun kom til verden som nr. 2 ud af et stort kuld på otte, hvor syv forblev levedygtige, fem tricolour (fire piger og en dreng) og to blenheim (en dreng og så Gaby)

Navngivet: Gaby er opkaldt efter ærkeenglen Gabriel, hvis navn betyder guds kraft. Bebudelsens, genopstandelsens, nådens og dødens engel. Gabriel er barnefødslers og håbets engel. Når døden følger er Gabriel i nærheden og hjælper sjælen til sit rette bestemmelsessted. Gabriels indflydelse beroliger ånden og nærer sjælen. Hun er desuden åbenbaringens engel og giver os mennesker håb, glæde, renhed og disiplin.